Megdöbbentő: babát vár egy szűz lány

Megdöbbentő: babát vár egy szűz lány

Teherbe esett egy 29 éves kanadai lány, akinek eddig soha nem volt kapcsolata, és a szülés után sem tervezi, hogy bárkivel is lefeküdne.

A lányt Laurennek hívják, terhességét pedig sem a barátai, sem az orvosok nem tartották jó ötletnek – írta a Blikk a Vice nyomán.

A fiatalnak ugyanis egy különleges, veleszületett betegség révén nem fejlődtek ki megfelelően az agyalapi mirigyei, ennek következtében nem nagyon működnek nála a hormonális üzenetek. Az erre kapott gyógyszerek miatt később lépett pubertáskorba, nem érdekelték a fiúk, a mellei sem nőttek meg, a fogai elállóak voltak, így az önbizalma sem volt valami magas.

A cikk szerint a hosszú terápia hatásaként már pozitívan áll az élethez, ugyanakkor nem mozgatja a párkapcsolat. Ismerkedett ugyan randioldalak segítségével, de rájött, hogy nem kell senki az életébe. Szüzességét sem veszítette el, egyszerűen nem mutatott érdeklődést a testi dolgok iránt. Hogy mégis babát vár most, azt egy termékenységi klinikának köszönheti.

Lauren elárulta, a mesterséges megtermékenyítéssel olyanoknak mutatott be, akik azt mondták, ha nem házasodik meg, nem lesz családja. A lány a szülés után sem tervez párkapcsolatot.