Ketten meghaltak egy balesetben Ercsiben (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

„Egy liter házi! Agyunk neki” – posztolta Gábor, majd barátnőjével együtt halálos balesetet szenvedtek

Két fiatal halt meg egy frontális ütközésben Ercsiben néhány napja. A sofőr, egy ráckeresztúri srác halála előtt pár órával egy whiskys üveget posztot a Facebookon.

A szörnyű baleset még február 5-én történt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője akkor azt közölte, egy személyautó és egy kisteherautó ütközött frontálisan, a személyautóban utazó két ember, egy férfi és egy nő a helyszínen meghalt, a tehergépkocsi vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett – adta akkor hírül az MTI.

Ketten meghaltak egy balesetben Ercsiben (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A Bors most arról írt, hogy a fiatal srác ittas lehetett. A cikk szerint Gábor az alábbi képet posztolta a végzetes napon, dél körül a Facebookra:

null

null

A fotó közlése után néhány órával bekövetkezett a tragédia. Gábor és barátnője, Barbara elköszönt a srác mamájától, beültek a kocsiba, haza azonban már nem értek.

„A kocsi nagyon gyorsan ment, biztos, hogy nem 50 kilométeres sebességgel, ami itt megengedett, ráadásul három autót is előzött egyszerre, és már nem tudott időben visszatérni a sávjába. A szemből jövő furgon már szinte az árokba húzódott le, de a sofőrje így sem tudta elkerülni az ütközést”

– árulta el a Borsnak egy Ercsin lakó asszony.

A lap Gábor ismerőseire hivatkozva azt irta, hogy a srác ittasan ülhetett a volán mögé. A rendőrség azonban egyelőre nem árulta el, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt-e a fiatal.

Ketten meghaltak egy balesetben Ercsiben (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)