Lapáttal verte szét a dühös após a srác BMW-jét – videó

Lapáttal verte szét a dühös após a srác BMW-jét – videó

Egy családi vita áldozata lett egy BMW E60-as Ausztriában: egy lány apukája egy lapát és a kocsi sokszori találkozásával adta tudtára a fiúnak, hogy nem lesz helye az asztalnál.

A Vezess.hu szerint a bömbi ordenáré kicsinálása mögötti okok szövevényesebbek egy szappanopera plotjánál. A 23 éves fiú egy hete szakított a lánnyal, a cikk szerint felmerült megcsalás és állítólagos terhesség is.

A 45 éves apukának finoman szólva sem sikerült egy buddhista pap nyugalmával kezelni a helyzetet. Találkozott a sráccal, beszédbe elegyedtek, az ebből kialakult helyzetet pedig mostanra tízezrek látták:

Egyes források szerint a kocsi eredeti tulaja a férfi volt, a srác csak használta azt, vagy talán kapta tőle, ezért videózta ilyen nyugodtan az egész rombolást.

Itt azért megjegyeznénk, hogy nem feltétlenül lett volna okos ötlet nekimenni egy olyan férfinak, aki meghozta azt a döntést, hogy higgadtan, teljesen céltudatosan, nyilvánosan, akkurátusan szétver egy luxusautót. Lehet, hogy ez a srácban is leért.