Árulkodó fotó: nagy fordulat Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatában?

Árulkodó fotó: nagy fordulat Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatában?

Könnyen lehet, hogy nagyot fordult Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata: a sportolópárt együtt kapták lencsevégre, nem sokkal azután, hogy kiderül, szüneteltetik a válópert.

Az Iron Lady és edzője, egyben férje kapcsolatának megfenekléséről még 2017 utolsó napjaiban röppentek fel a sajtóhírek. Kiderült, nem alaptalanul, a férfi az Év Sportolója Gálán, a nyilvánosság előtt kért Katinkától bocsánatot, de ezzel nem sikerült megmentenie a házasságot. Februárban aztán arról cikkeztek a lapok, hogy Hosszú Katinka beadta a válókeresetet.

Mikor már azt hittük, hogy tényleg ennyi volt az álompár, kiderült, hogy Katinkáék szüneteltetik a válópert, most pedig a Blikk fotósa lekattintotta az úszónőt és férjét, akit hosszú hónapok óta nem láttak együtt.

A lap szerint Katinka és Shane a Duna Aréna előtt beszélgetett, nevetgélt hétfőn, ránézésre nem volt harag köztük. A férfi továbbra is viseli a jegygyűrűt, és a Blikk megkockáztatta, hogy Katinka is így tehet. Ezt arra alapozzák, hogy a munkatársuk ottjártakor az úszónő végig a zsebében tartotta a kezét.

null

null

A pár, vagy nem pár, vagy már majdnem megint pár külön autókkal távozott a létesítménytől, külön élnek. A Blikknek azonban Katinka nagyapja, Bakos László elárulta, nem kizárt a békülés.

– Egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk. Azt gondolom, sikerül majd nekik, hogy rendezzék a dolgaikat. Az idő mindent megold. Majd Katinka eldönti, hogy kivel eddzen, s mi a jó neki. Rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. Öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, ez még a hasznára is válhat.

– idézte a lap Bakos szavait, melyeket a Story magazinnak mondott.