Hosszú Katinka és Shane Tusup (MTI Fotó: Kovács Anikó)

Beadta a válókeresetet Hosszú Katinka

Sajtóértesülés alapján hivatalosan is vége az álompárnak: Hosszú Katinka a Blikk információi szerint beadta a válókeresetet.

Katinka és férje, Shane Tusup kapcsolata 2017 vége óta közbeszéd tárgya, ekkor derült ki ugyanis, hogy nagyon nincs valami köztük rendben. Shane a januári Év Sportolója Gálán ugyan mindenki előtt, magyarul kért bocsánatot Katinkától, de ez a jelek szerint nem volt elég.

Közben mentek a találgatások, hogy mitől futhatott zátonyra a kapcsolat. Voltak olyan információk, mely szerint a férj és edző Shane Tusup fékezhetetlen indulatai a családi életben is jelen lehettek.

Most viszont itt a vég. A Blikk csütörtök reggel arról cikkezett, értesülései szerint Hosszú Katinka beadta a válókeresetet, ezzel hivatalosan is véget vetve a 2013 óta tartó házasságnak.

A lap megjegyzi, aa megérkezik egy válóperes kereset a bíróságra, általában négy hónapon belül ki kell írni az első tárgyalási napot. Ekkor a legtöbbször még megpróbálják kibékíteni a feleket, vagyis ez alkalommal a leggyakrabban még nem mondják ki a házastársak válását.

Hosszú Katinka és Shane Tusup (MTI Fotó: Kovács Anikó)