Fotó: TV2

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.

Demcsák Zsuzsa azután távozott az ATV-től, hogy tavaly szeptemberben egy igen fura interjút készített Szanyi Tiborral. Mentek is a találgatások, hogy mi történhetett a műsorvezetővel, esetleg valamilyen befolyásoltság alatt állhatott, de ezt határozottan tagadta a tévés. Szavai szerint kimerültség, alvászavar vezetett a történtekhez.

Demcsák az ominózus interjú után otthagyta az ATV-t, meg úgy a képernyőt. Januárban a Rádió 1-ben arról beszélt, fordításból élt az elmúlt hónapokban, nem dőlhet, hátra, két gyermeket nevel. A műsorfelkéréseket is gyermekei miatt utasította vissza, mint mondta, nem akart pont a felvételi időszakban eltűnni hetekre.

Most a Story magazin beszélgetett a volt tévéssel. Ebből kiderült, Demcsák Zsuzsa élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, akiről kiderült: gyógyíthatatlan betegséggel küzd.

„Sokat gondolkodtam azon, mi vezetett idáig, és tudtam, éreztem, hogy ennek valami fizikális oka van. Két hónapig orvostól orvosig jártam. Az egyik vérvétel után derült ki, hogy súlyos pajzsmirigy– alulműködésem van, annak is egy nagyon előrehaladott állapota.”

– mondta a műsorvezető.

Kiderült, nem csak ez a probléma: kóros fáradékonyságban szenved, indokolatlanul hízik és fázik. Beszélt arról is, hogy zavarja, hogy arról alig esik szó, hogy 20 év alatt mit tett le az asztalra, és a 24.hu szemléje szerint helye lenne a képernyőn, mert bántóan kevés az egyéniség, ennek ellenére a visszavonulását élete legjobb döntésének tartja. Magánéletéről is ejtett pár szót. Elárulta, nem bánja, ha többé nem lesz tartós kapcsolata.

Fotó: TV2