Újabb magyar szolgáltató ad most ingyen mobilnetet

Újabb magyar szolgáltató ad most ingyen mobilnetet

A Telekom mellett egy másik szolgáltató is bejelentette: díjmentes, korlátlan mobilinternettel kedveskedik a mostani hétvégén az ügyfeleiknek.

Korábban már megírtuk, hogy a Telekom rendszerfejlesztése miatt február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én nap végéig a telefonos, online önkiszolgáló felületek és a Telekom mobilalkalmazás nem lesz elérhető, valamint az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket. Emiatt a szolgáltató ezeken a napokon ingyen, korlátlan mobilnetet ad minden ügyfelének.

A hétvégén nem csak a Telenornál lesz rendszerfejlesztés. A Telekom is hasonló munkálatokról értesítette ügyfeleit, és ők is korlátlan internettel engesztelik az előfizetőket.

A HVG a Telenor közleményére hivatkozva azt írta, február 17. éjjel 22:00-től február 18. déli 12:00-ig tervezett rendszerfejlesztést végeznek a Telenor Magyarország ügyfélkiszolgáló rendszerein, emiatt egyes funkciók nem vagy csak korlátozottan működnek majd, illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon is korlátozott ügyintézés lesz tapasztalható.

Ebben az időszakban a cikk szerint a következő funkciókat nem lehet majd elérni sem a személyes ügyfélszolgálaton, sem az online csatornán, sem a telefonos ügyfélszolgálaton:

egyenlegfeltöltés és -lekérdezés, adatjegyfeltöltés, telefonszámla-befizetés, új szerződéskötés, készülékvásárlás, SIM-kártya cseréje, tarifacsomag-váltás, MyTelenor applikáció, szolgáltatások megrendelése, online vásárlás, feltöltőkártyás adategyeztetés, Expressz kártya regisztrációja.

A szolgáltató hangsúlyozza: a rendszerfejlesztés időtartama alatt zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, illetve működni fog a mobilparkolás, az autópályamatrica-vásárlás és a szerencsejáték-megrendelés is.

A kellemetlenségekért cserébe február 18-án, vasárnap 00:00 – 24:00 óráig díjmentessé teszik a belföldi internethasználatot minden ügyfelüknek, melyet automatikusan aktiválnak.