Foto: Facebook/Hosszú Katinka

Hosszú Katinka lenyomta Kasza Tibit – íme a legértékesebb magyar celebek

Idén is elkészítette hazánk legértékesebb celebjeinek top 20-as listáját a magyar Forbes, melynek élére úgy robbant az újonc Hosszú Katinka, mintha az aranyért úszna. Az összesítés szerint a tavalyi első Sebestyén Balázsnak nem fénylik annyira a dicsőség, mint Majkának, Palvin Barbarára viszont irigykedhetnek Schobert Norbiék.

A nagy celebmustra során a celebek ismertségét, kedveltségét, hitelességét mérték, emellett tartalmasságukat, pénztermelő képességüket és közösségi médiában való jelenlétét figyelték. Végeredményképp pedig elkészült a lista, mely lényegében azt hivatott kijelenteni, hogy mely celebekkel lehet a legjobban értékesíteni/reklámozni valamit.

Az idei lista élén a Bors szerint a celebmérésben újonc Hosszú Katinka végzett az élen, letaszítva a trónról a tavalyi királyt, Sebestyén Balázst. Balázs egyébként az ötödik helyen állt meg Majka, Ördög Nóra és Nánási Pál (őket valamiért egy entitásként kezeli a lista, akárcsak Rubint Rékát és Schobert Norbit), valamint D. Tóth Krisztina mögött, de még így is fricskát mutatott a hetedik helyre sorolt, lelkes babaváró Kasza Tibornak.

Majka nem tudott nem odaszúrni Balázsnak, akivel egyébként annyira jó haverok, hogy múltkor a Facebook nyilvánossága előtt le is kent neki egy pofont.

„Megtiszteltetés ezen a listán szerepelni, örömet mégis mindössze azzal szerez, hogy végre legyőztem Sebestyén Balázst. Szegény, biztos rosszul aludt az éjszaka, de hát sajnos a tehetség előbb-utóbb utat tör magának és mindenki a helyére kerül”

– mondta Majka.

Balázs nem hagyta szó nélkül a valóságshow dagonyáját megjárt ózdi rapper sikerét.

„Szóljatok légyszi Majkának, ne őrjöngjön nagyon! Szeretlek haver, nálam Te vagy a második!”

– érkezett a zrika válaszul.

És most mutatjuk a 2018-as év legértékesebb magyar celebjeit a Forbes szerint:

  1. Hosszú Katinka
  2. Majka
  3. Ördög Nóra és Nánási Pál
  4. D. Tóth Kriszta
  5. Sebestyén Balázs
  6. Istenes Bence
  7. Kasza Tibor
  8. Liptai Claudia
  9. Tilla
  10. Rúzsa Magdolna
  11. Fluor Tomi
  12. Palvin Barbara
  13. Rubint Réka és Schobert Norbi
  14. Molnár Ferenc Caramel
  15. Alföldi Róbert
  16. Tóth Gabi
  17. Mihalik Enikő
  18. Hajós András
  19. Gianni és Debreczeni Zita
  20. Dukai Regina

Foto: Facebook/Hosszú Katinka