Fotó: Instagram

Milliókkal próbálják lehúzni a rajongók Luxus Vivient

Folyamatosan pénzt kuncsorognak a rajongók Vasvári Vivientől és férjétől, ráadásul nem is keveset, volt, aki egyből egy húszmilliós igénnyel jelentkezett be. Vivient, aki szerint tízmillió forint alatt nem lehet megúszni egy igényes szilveszteri bulit, ez az attitűd olyannyira kiborította, hogy a Blikknek panaszkodott is egy sort.

Vivien és férje, Fecsó azután beszélgetett a lap munkatársával, miután megnyerték az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpárshow-ját.

„Sokszor kapok olyan e-maileket, üzeneteket, amelyekben konkrétan pénzt kérnek. Nemrégiben jött egy levél, amiben elmesélték, hogy komoly hitelük van, de nagyon akarnának házat, így szeretnének 20 millió forintos támogatást kérni. Elképesztő, hogy valaki azt szeretné, mi vegyünk neki egy házat, amit ő kinézett magának. Döbbenetes mennyiségben jönnek olyan kérések, ahol tényleg komoly összegeket kérnek ilyen-olyan költségekre. Néha olyan, mintha valami pénzintézet ügyfélszolgálata lennénk”

– mesélte Vivien, akit ez talán még annál jobban is kiakasztott, mint az a kismama, aki az okmányirodában kezdett mellette szoptatni.

A luxusfeleség elmondta, sokat jótékonykodik, de diszkréten, kerülve a nagy nyilvánosságot. A lap szerint a Nyerő Párosban nyert több mint 3,6 millió forintból is jótékonykodnak majd.

Fotó: Instagram