VV Fanni (fotó: life.hu)

Ezért nem találhatják VV Fanni holttestét

Újabb információk láttak napvilágra a tavaly novemberben eltűnt és a rendőrség szerint meggyilkolt Novozánszki Fanni nyomozása kapcsán. Az egykori valóságshow-sztár meggyilkolásával gyanúsított férfi volt ügyvédje, egyben nagybátyja szerint többen is közrejátszhattak a lány eltüntetésében, és azt is tudni véli, hogy miért nem találják a holttestét.

Egyre kuszább a Való Világ egykori sztárjának eltűnése és feltételezett meggyilkolása kapcsán indult nyomozás. Néhány napja a gyilkossággal gyanúsított férfi, B. László volt ügyvédjén, egyben nagybátyján keresztül azt közölte, Fanni eltűnése és a rendőrség szerint egyben halála napján azért ment a lány lakására, hogy bevegye őt a cégébe.

Mikor megérkezett, Fanni már alélt volt, egy közös ismerősük kérésére pedig egy megadott helyszínre vitte. Mindezt állítása szerint jóhiszeműségből cselekedte, mivel a lány valamilyen szer hatása alatt állhatott, a férfi pedig úgy gondolta, ha mentőket hív, Fanni bajba kerülhet.

Most újabb információkat osztott meg az ügyről B. László volt ügyvédje, Brodmann Tamás. A Bors cikke szerint ez a közös ismerős VV Fanni állítólagos barátnője, B. Erika volt, aki azt a kötelet adta B. Lászlónak, mellyel a rendőrség szerint végezhettek a lánnyal. Így került a kötélre a gyanúsított DNS-e, aki Brodmann szerint csak segíteni akart.

A férfi volt ügyvédje szerint többen is érintettek lehetnek az ügyben.

„Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték”

– idézte a lap Brodmann szavait.

VV Fanni (fotó: life.hu)