Böde Dániel (MTI Fotó: Illyés Zoltán)

Böde Dániel: „mondott pár szót a mester, de nem jó az angolom, nem értettem”

Szokásához híven a kazahok elleni minősíthetetlen vereség után is őszintén nyilatkozott Böde Dani. Szavaitól pont ugyanúgy fogjuk a fejünket, mint az eredménytől.

Legszívesebben kitörölnénk az emlékezetünkből a péntek este azon két óráját, mikor Magyarország és Kazahsztán focicsapata csapott össze a Groupama Arénában, és ahol az első félidő végén 1-3-ra ment a világranglista 136. helyére sorolt közép-ázsiai ország együttese.

A George Leekens szövetségi kapitány vezetésével először pályára lépő magyar csapat 3-2-re tudott ugyan szépíteni, de ennyi volt a legtöbb, amit ki tudtak magukból préselni a barátságos találkozón.

A derbi után Böde Dani nyilatkozott amolyan bödésen, szavait a 24.hu idézte:

“Az első húsz percben aludtunk, gólra gólt kaptunk, két ilyen pofonból nehéz felállni akárki ellen. Hogy mi volt a meccs után? Feszült voltam, mentem egyből zuhanyozni.

A mester mondott pár szót, de nem jó az angolom, nem értettem, a többiek meg nem fordították le. A szurkolók szeretetét csak úgy tudjuk visszaszerezni, ha jól játszunk és nyerünk, jelen állás szerint ez nagyon nehéz, de mindent el fogunk követni.”

Március 26-án a jóval erősebb skótok ellen játszik a magyar csapat. El sem tudjuk képzelni, hogy a mostani teljesítmény tükrében akkor mit nyújtanak majd.

Böde Dániel (MTI Fotó: Illyés Zoltán)