Agyonvertek egy 18 éves srácot Tárkányban – videó

Agyonvertek egy 18 éves srácot Tárkányban – videó

Őrizetbe vett a rendőrség egy 26 éves férfit a Komárom-Esztergom megyei Tárkányhoz tartozó Felsővasdinnye-pusztán, aki a gyanú szerint úgy megverte 18 éves ismerősét húsvét vasárnap, hogy az belehalt sérüléseibe.

Minderről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott hírt kedden a rendőrség honlapján. Mint írták, a gyanú szerint a tettes április 1-jén otthonában együtt italozott a sértettel.

Az este folyamán szóváltásba keveredtek, majd a 26 éves férfi többször megütötte a 18 éves ismerősét. A két férfi ezt követően a gyanúsított lakrészében tért nyugovóra. A bántalmazó április 2-án hajnalban vette észre, hogy ismerőse nem lélegzik, ezért értesítette a mentőket.

Az elsődleges orvosi vizsgálatok adatai alapján a sértettet bántalmazták, bűncselekmény áldozata lett – áll a közleményben.

A rendőrök még ezen a napon 8 óra 15 perckor a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi lakost előállították. A férfit a nyomozati cselekmények során a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványoázására.