Fotó: police.hu

Megkéselte, majd ledobta kutyáját az emeletről egy férfi Hajdúnánáson – fotók

A hajdúnánási rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette a kutyáját, majd kidobta az erkélyről.

Minderről a redőrség honlapján számolt be a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint írták, a rendőrségre április 2-án 19 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy hajdúnánási társasház első emeleti lakásának erkélyéről különböző tárgyakat dobál egy férfi, valamint folyamatosan kiabál.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a 46 éves férfit, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette a kutyáját, majd az erkélyről kidobta az ebet, valamint egy fém tárggyal betörte egy parkoló autó szélvédőjét.

Az egyenruhások előállították a helyi lakost a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A férfi beismerő vallomást tett, és elmondta a nyomozóknak, hogy egy családi vita hevében követte el a bűncselekményeket. A kutyát az állatorvos megvizsgálta, az eb a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

L. Zsolttal szemben a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu