Fotó: Instagram / laraismylife_

Hatalmas káosz volt a Mammutban, majdnem megismétlődött a West-Balkán-tragédia – fotók, videók

Musical.ly találkozó volt ma délután a budapesti Mammut bevásárlóközpontban, de olyan sokan mentek el rá, hogy a rendőrségnek kellett közbeavatkozni. Beszámolók szerint 10 ezren akartak bejutni az eseményre, többen rosszul lettek és összeestek.

A majdnem tragédiával végződő eseményről a 444.hu számolt be. A Musical.ly egy zenei közösségi alkalmazás, megadott hangklipre rátátogott videók megosztását teszi lehetővé, főleg tizenévesek körében népszerű.

Az alkalmazás hazai sztárjai, mint pl. Schobert Lara, Szender Milán vagy Szász Dorina közönségtalálkozót szerveztek ma délutánra a Mammutba. Erre annyian voltak kíváncsiak – a résztevők szerint több ezren, sokan több száz kilométerről utazva – , hogy a bevásárlóközpont teljesen megtelt, a rendőrségnek kellett közbeavatkozni és elzárni a musereket a rajongóktól.

Egy jelenlévő szerint West Balkános jelenetek játszódtak le

– idézte a 444.hu, az Instagramon pedig valaki azt írta:

5000 ember volt eppen itt… es a sor elejen voltunk. 1 ora sorbaallassal elorebb jutottunk 3 metert. Nem tudtak mit kezdeni ennyie emberrel az orok szoval rendoroket hivtak. Mi atmentunk a westenbe de elvileg sokat osszeestek/rosszullettek:( 10.000 emberbol osszesen 2000 jutott be kb.

https://www.instagram.com/p/BhRhqgaFgHt/

https://www.instagram.com/p/BhRvMS5g6ve/

https://www.instagram.com/p/BhRnwDdgksw/

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tömegpusztítás ??

AttilaZéé (@zolyomiati) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Instagram / laraismylife_