Fotó: Facebook / Kelemen Anna

Kelemen Anna kisorsolta a választási felajánlása nyertesét, de erre ő sem számított

Az április 8.-i választás hajrájában írtuk meg, hogy Kelemen Anna népszerű filmművésznő felajánlotta magát a szavazóknak, pontosabban aki küldött neki egy szelfit a szavazófülkéből, az részt vett egy sorsoláson, amin őt magát lehetett megnyerni.

A pornós felhívása egészen 3800 megosztásig jutott, ami jól mutatja, hogy van élet a totó-lottó-kenón túl is, arra azonban Kelemen Anna sem számított, hogy a kisorsolt győztes végül megfutamodik, és nem megy el a nyereményrandira.

Csalódottságának Annácska először a Facebookon adott hangot:

N.Zsolt virágot és levelet küldött de nem jött el hogy miért a Borsban és a Ripostban megtudhatjátok,így a barátaimmal vacsiztam!?

Közzétette: Kelemen Anna Official – 2018. április 15., vasárnap

Majd a kálváriát a Bors is megírta részletesen, miszerint rengeteg férfi jelentkezett, Anna pedig állta a szavát, és kisorsolta a budapesti N. Zsoltot, azonban már a randevú időpontját sem volt egyszerű egyeztetni. A szerencsés nyertes áttetette a csütörtökre megbeszélt vacsorát vasárnap estére, ám végül azon sem jelent meg, csak egy szál vörös rózsát meg egy levelet küldött az estebéd helyszínére Kelemen Annának címezve.

„Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok. Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A „gyáva” nyúl, örök csodálattal: Zsolt.”

idézte a lap a megfutamodott nyertes szavazópolgárt.

Fotó: Facebook / Kelemen Anna