VV Fanni (Fotó: 24.hu)

Megtalálhatták VV Fanni holttestének maradványait

Újabb testrészekre bukkantak a Fertő-tónál, ahol április 13-án egy levágott fejű női holttestet találtak. Az osztrák lapok szerint nem kizárt, hogy VV Fanni az.

Amint a 24.hu írta, múlt pénteken a tó osztrák oldalán először egy fej és végtagok nélküli női testet találtak, majd előkerült a fej is. A cikk szerint a test már hónapok óta a vízben lehetett, így eléggé rossz állapotban van, a szakemberek most az azonosításán dolgoznak.

A lap osztrák sajtóértesülésekre hivatkozva azt írta, van rá esély, hogy a test a 2017 novemberében eltűnt Novozánszky Fannié lehet. Úgy tudni, az osztrák rendőrség bekérte a magyar rendőrségtől az eltűnt személyek listáját.

Április 17-én a Blikk az osztrák OE24.at-re hivatkozva azt írta, újabb testrészeket találtak a tónál, az osztrák lapok pedig nem tartják kizártnak, hogy az eltűnt magyar lány maradványai kerülhettek elő.

Roland Koch, az eisenstadti ügyész az OE24.at-nak elmondta: két kart találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot is, amelyek feltételezéseik szerint a korábban előkerült torzóhoz tartoznak. Jelenleg is búvárokkal és nyomkereső kutyákkal kutatják át a tavat, valamint DNS-vizsgálatok is folynak.

VV Fanni (Fotó: 24.hu)