Mészáros Luca (Fotó: Facebook)

Gyűlölethullám zúdult Lucára, miután kiposztolta, miért nem látja a jövőjét Magyarországon

Letörölte a posztját a Facebookról az a fiatal lány, aki az országgyűlési választást követően írta meg gondolatait, kilátástalanságát, amire válaszul a sok egyetértő mellett megjöttek az utálkozók, és a profilját is feltörték. Mégsem hátrál, most ismét posztolt.

Lucáról és posztjáról április 9-én írtunk, sorai viharos sebességgel terjedtek a Facebookon. A 22 éves leendő óvónő nem tett mást, mint végigvette azon fiatalok helyzetét (beleértve a sajátját), akik mögött nem állnak pénzes kapcsolatok, protekció, esetleg ráadásul egyedülálló szülő is neveli őket, és annyi nettó fizetésből kellene elkezdeni az életüket, amennyiből leginkább csak egy lerúgott szobát lehet bérelni, ha lakást szeretne az ember, akkor le kell szoknia az evésről.

Luca egyik napról a másikra hirtelen eltüntette a posztját – derült ki a Hír TV Egyenesen című műsorából. A lány elmondta, elképesztő gyűlölethullám zúdult rá, rengetegen kiosztották, pocskondiázták, mert megosztotta gondolatait, de igazán akkor ijedt meg, mikor feltörték a Facebook-fiókját.

„Engem nagyon meglepett, hogy egy olyan szövegben, ami az én gondolataimat írta le, meg az én érzéseimet, kihoztak a két nap alatt valami politikai-féle szöveget, és olyan dolgokért pocskondiáztak, aminek köze nem volt az íráshoz, nekem sem volt közöm, és egyszerűen nem értettem”

– idézte Luca szavati a 444.hu a Hír TV adása nyomán. A lány azt mondta, mikor meglátta a választási eredményt, egyszerűen kijött belőle mindez, mint mondta, azt érezte, hogy akkor ez most tényleg így fog maradni.

A lány azonban újra kitette az ominózus szöveget. Elmondta, szinte azonnal megbánta, hogy levette, továbbra sem látja másképp a helyzetet.

Jó pár dolog történt az elmúlt 4 napban, ezeknek a behatására pedig elkövettem egy nagyon nagy hibát: a saját írásomat,…

Közzétette: Luca Mészáros – 2018. április 12., csütörtök

„Többet ugyanis, SOHA nem fogom azért szégyellni magam, amit gondolok. Sajnálom, hogy egyáltalán valaha is megtettem.”

– írja az óvónőnek készülő lány. Veled vagyunk, Luca!

Mészáros Luca (Fotó: Facebook)