Fotó: Facebook/Howard Durdle

„Ön megsértette a szerződési feltételeket, mert meghalt” – sokkoló hivatalos levél

Megdöbbentő hivatalos levelet kapott egy angol férfi, aki hetekkel ezelőtt veszítette el a feleségét. A küldemény szerint felesége azzal, hogy meghalt, megszegte a szerződési feltételeket, emellett komoly összeget is követeltek tőle.

Howard Dudle feleségét, Lindsay-t másfél éve diagnosztizálták mellrákkal, a betegség később átterjedt a tüdejére és az agyára is – írta a Fox News. A nő szervezete végül idén júniusban adta fel a harcot.

Halála után három héttel egy megdöbbentő levelet kapott a gyászoló férj a PayPaltől felesége számlája kapcsán. Ebben azt írták, a nő tartozik nekik mintegy 1,1 millió forinttal, továbbá

megsértette a szerződési feltételeket azzal, hogy elhunyt.

A berkshire-i férfi a Facebookon közzé is tette a levelet, feltéve a kérdést, milyen együttérzésre képtelen biorobot írta ezen sorokat.

Excuse the language but this is beyond the fucking pale. PayPal – who were informed of Lindsay’s death three weeks ago -…

Közzétette: Howard Durdle – 2018. július 10., kedd

Az ügy a PayPalig gyűrűzött, a cég kénytelen volt nyilatkozni a témában. Elnézést kértek a férfitől, és vizsgálatot indítottak, miként küldhették el a fenti levelet. Szerintük három lehetőség van: rossz formalevelet használtak, simán hiba volt a rendszerben, vagy emberi mulasztásról van szó. Mivel azonban ez belső ügy, a vizsgálatról nem adnak információt.

Fotó: Facebook/Howard Durdle