Fotó: 24.hu

Fordulat VV Fanni vélt gyilkosának ügyében

Hazugságvizsgálatot végeztek B. Lászlón, akit Novozánszki Fanni megölésével gyanúsít a rendőrség – értesült a Blikk.

A lap szerint a vizsgálat során vélhetően végigvettek egy hosszú kérdéssort, és az ügy gyanúsítottjának olyan kérdésekre kellett válaszolnia, mint például hogyan ismerkedett meg Fannival, mi történt a lány eltűnésének időpontjában, hol járt utána, továbbá megölte-e a fiatal lányt, ha igen, hová rejtette a testet.

A lap információi szeriint a férfi faggatása során szinte majdnem az összes kritikus kérdésnél jelzett a poligráf, mely arra utalhat, hogy ezeknél a kérdéseknél az ügy gyanúsítottja nem mondott igazat.

„Ha valóban megbukott a poligráfos vizsgálaton a gyanúsított, az is csak azt támasztja alá, amit az ügy elejétől következetesen mondok: erősen köze lehet Fanni megöléséhez. Remélem, hamarosan a holttest is előkerül, hiszen az választ adhat számtalan kérdésre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy holttest nélkül lehetetlen lenne bizonyítani valaki a bűnösségét”

– nyilatkozta a Blikknek Lichy József, a Novozánszki-család ügyvédje.

A lap szerint a múlt héten búvárok kutatták át a Duna szalkszentmártoni részét a kompkikötőnél, Fanni holttestét keresték, de most sem akadtak rá.

Fotó: 24.hu