Facebook randiapp (fotó: TechCrunch)

Randialkalmazás jön Facebookra – ilyen lesz

Hivatalos társkereső applikációt készítenek a Facebook fejlesztői, és már azt is megmutatták, hogy hogy fog kinézni.

Minderről a 444.hu cikkezett a TechCrunch-ot idézve. A lap szerint az alkalmazást maga Mark Zuckerberg jelentette be a közösségi hálózat éves fejlesztői konferenciáján.

A Facebook Datig opcióként jelenik majd meg a közösségi oldal felhasználói előtt, ha akarod, igénybe veszed, ha akarod, nem. Ha úgy döntesz, hogy érdekel, akkor a Facebook az ismerkedési preferenciák, közös ismerősök és érdeklődési kör alapján kínál majd fel lehetőségeket, potenciális randilehetőségeket, akik nem az ismerőseid. Ránézésre egyébként eléggé hajaz a Tinderre megjelenésileg, vélhetően jobbra és balra is lehet majd húzogatni.

A cikk szerint a randiapp használata nem lesz látható a barátok és azok előtt sem, akik azt nem használják.

Mark Zuckerberg hangsúlyozta, nem alkalmi, egyéjszakás kapcsolatokat kutató alkalmazást készítenek, hanem társkeresőt. Szép elgondolás ez, de hogy végül mire használják majd az emberek, az majd kiderül.

Az app használatához vélhetően egy hajókonténernyi személyes adat megadása szükségeltetik majd. Sajnos e téren a Facebook az ominózus Cambridge Analytica-ügy miatt nem éppen feddhetetlen, de most nagyon küzdenek, hogy visszaszerezzék a tömegek bizalmát.

Facebook randiapp (fotó: TechCrunch)