VV Fanni (fotó: RTL Klub)

Hátborzongató helyen lehet VV Fanni teste

Újabb helyen kereshetik az immáron fél éve eltűnt Novozánszki Fanni testét – tudta meg a Bors. A lap hatalmas rendőri kutatásról is írt, mely a napokban zajlott le.

A Bors információi szerint a gyanúsított, B. László a poligráfos vizsgálat szerint vízbe dobhatta Fanni Testét. A lap dr. Lichy Józseftől, a család ügyvédjétől úgy értesült, a hazugságvizsgálat során mindenféle kérdést feltettek B. Lászlónak.

Elhangzott az a kérdés is, hogy hol található a lány holtteste, ehhez pedig olyan válaszlehetőségeket adtak meg, hogy földön, vízben, levegőben. Az ügyvéd információi szerint a hazugságvizsgáló a „vízben” válaszlehetőségnél jelzett erősebben.

A cikk szerint ezt alátámasztja, hogy két hete ismét nagy erőkkel keresték Fannit a Dunában, ráadásul a gyanúsított lakhelyén, Dunaújvárosban, ahová a bérelt autó GPS-jelei is vezettek.

„Az ország összes búvárja oda volt irányítva, és két napon át, a Duna teljes ottani szakaszát átfésülték. Nyilván, egy konkrét adat alapján dolgozták ki a lehetséges helyszínt.”

– idézte a Bors Lichyt.

Az ügyvéd szerint az sem kizárt, hogy Fanni holttestét a csatornába juttatták.

„Nagyon tartunk attól a lehetőségtől, hogy a gyanúsított éjjel fogott egy ácskapcsot és egy sötét mellékutcában, ahol nincs kamera, felemelte a 40 ezer budapesti aknafedél közül az egyiket, és belecsúsztatta a lányt, majd visszazárta azt. Ha ez így történt, Fanni teste belekerült egy 600 km hosszú, tekergős rendszer áramlásába és ott kering valahol”

– fűzte hozzá a család ügyvédje, aki szerint az sem kizárt, hogy egy elhagyatott kútba is kerülhetett a test.

VV Fanni (fotó: RTL Klub)