Fotó: metro.co.uk

Álmait éli a halálos beteg kutya – mutatjuk a bakancslistáját

Hetei vannak csak vissza Isaacnek, a nyugalmazott vakvezető kutyának, ezt a kis időt viszont egy szerető családtagnak köszönhetően a lehető legszuperebben tölti.

A Metro szerint az Ausztráliai Brisbane-ben élő Isaacet a napokban diagnoztizálták gyógyíthatatlan daganatos megbetegedéssel, az állatorvos csupán néhány hetet adott neki.

Fotó: metro.co.uk

Hogy élete alkonya a lehető legtökéletesebb legyen, gazdája unokatesója, Briana May elkészített egy bakancslistát, melynek tételeit teljesíteni szeretnék a kutyussal.

Ezen többek között olyanok szerepelnek, mint játszani egy nagyot a parton, enni egy igazán finomat, kutyamasszőrhöz és kutyapedikűröshöz menni, kutyajógázni egyet. Vannak merészebb pontok is, az egyik szerint egy rendőrséggel való összetűzés is szerepel a célok között, az utolsó tétel pedig nem kevesebbet ír elő, mint a megházasodást.

Fotó: metro.co.uk

Briana és Isaac gőzerővel rajta van a bakancslistán, a tételek teljesítéséhez pedig segítséget is kértek a Facebookon.

A kutyus közösségi oldalon megosztott története rengeteg emberhez jutott el, sokan szorítanak, hogy teljesüljön minden a listán, melyek között több olyan szerepel, amit életében először csinál majd a kutyus.

Fotó: metro.co.uk