Shane Tusup: Katinka megcsalt, lefeküdt az edzőpartnerével

Shane Tusup: Katinka megcsalt, lefeküdt az edzőpartnerével

Nem sikerült helyrehozni Hosszú Katinkáék házasságát, erről az úszónő számolt be elsőként csütörtökön a Facebookon. Most Shane Tusup is megszólalt, és elég durva dolgokat állít.

Katinka profilja nem sokkal a mai bejelentés után eltűnt a közösségi oldalról, amiből arra is lehetett következtetni, hogy talán csak feltörték a Facebookját, és az egész egy rossz vicc.

Az újabb szakítást azonban este Shane Tusup is megerősítette. Azt írta:

a hír igaz, Katinka és én nem folytatjuk tovább együtt, sem a magánéletben, sem szakmailag, „személyes okok” miatt. De megérdemlitek az igazságot, ezek a „személyes okok” azt takarják, hogy megcsalt. Bevallotta nekem, hogy lerombolta a házasságunk szentségét, hogy kilépett a házasságunkból, hogy lefeküdt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

Azt is írta Tusup, hogy derült égből villámcsapásként érte novemberben a házasságunk megromlása, a békülésre való valamennyi kísérleteit pedig – állítja – Hosszú folyamatosan azzal szabotálta. „Elhitette velem, hogy én, a karakterem a problémáink oka” – szemlézte az Instagramon közzétett bejegyzést a hvg.hu.

Hosszú – Tusup szavai szerint – végül húsvét hétvégén vallotta be a házasságtörést, ő azonban – mivel hisz a házasságban, tiszteli annak intézményét – megígérte, hogy megpróbál megbocsátani neki. Erőfeszítései azonban – magyarázta – egyoldalúak voltak. „És újra, másodszor is megcsalt Dudással. Onnan már nem volt visszaút.”

Közleményét azzal zárta Tusup, hogy visszatekintve az együtt töltött tíz évükre már azt is megkérdőjelezi, hogy Hosszú elkötelezettsége vele szemben valódi volt-e. Szerinte a kapcsolatuk hazugságon alapult, az úszó mindvégig manipulálta és megvezette.

„Őszintén hiszem, hogy sosem engem szeretett, csak az odaadásomat szerette maga iránt.”