Hosszú Katinka szerződéstépős sajtótájékoztatóján még 2016 elejéről (MTI Fotó: Soós Lajos)

Hosszú Katinka szerint Shane Tusup törölte a Facebook-oldalát

Fokozódik a dráma Hosszú Katinkáék háza táján: miután az úszónő közzétette, hogy véglegesen zátonyra futott a kapcsolatuk, Shane Tusup megcsalással vádolta, most pedig Hosszú állítása szerint férje törölhette a Facebook-oldalát.

Amint azt megírtuk, csütörtökön egy néhány soros közleményt publikált Hosszú Katinka a Facebook-oldalán, melyben elárulta, nem sikerült helyrerakniuk a kapcsolatukat Shane-nel, így magánéletileg és szakmailag sem járnak már egy úton.

Erre jött Shane Tusup jóval bővebb és részletgazdagabb reakciója, melyben elég meredek dolgokat állít.

“Ezek a “személyes okok” azt takarják, hogy megcsalt. Bevallotta nekem, hogy lerombolta a házasságunk szentségét, hogy kilépett a házasságunkból, hogy lefeküdt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.”

– írta a férj.

Katinka Facebook-oldala nem sokkal a fejlemények után eltűnt, rengetegen találgatták, hogy mi lehetett ennek az oka. Katinka az Instagramon publikált egy közleményt ennek kapcsán, mely lényegében azt állítja, hogy Shane Tusup lőhette le a profilt:

“Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-nel voltunk a kezelői, és nem én töröltem le… Dolgozom a megoldáson, remélhetőleg minél hamarabb újra ott is kommunikálhatok Veletek”

– írja Katinka.

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!