Rubint Réka végigbőgte élő Facebook-videóját

Kemény volt a hét közéletileg – balesetek, szakítások –, de az élet a végére tartogatta az igazán sokkolót: Schobert Norbert ma tartja utolsó aerobic-óráját.

Ennek apropóján felesége, Rubint Réka a Facebookon jelentkezett be élő videóban, amit gyakorlatilag végigsírt a meghatódottságtól:

Az Utolsó Aerobic òra … ma … 12.20-kor a FitBalance Nagyszínpadán… Hiányozni fogsz Kicsim … egy IKON vagy és a legnagyobb Példakép!!!! ❤️

Gepostet von Rubint Réka oldala am Samstag, 26. Mai 2018

Nehéz lesz most beszélnem, hiszen elérkeztünk egy olyan pillanathoz… Nehéz erről beszélni, mert ma Fitbalance lesz, és ma lesz Norbi utolsó órája. És valamit el kell engedni – őt, a színpadról. Ami nekem egyszerűen nehéz, és szerintem sokaknak… Mert szeretem, mert tisztelem, és itt ülök, és minden nap átölelhetem és tornázhatok vele otthon, de mégis furcsa érzés. Nagyon furcsa. Kislány voltam, amikor Budapestre jöttem az óráira… Nehéz erről beszélni. Biztos azért is, mert nekem is egy óriási példakép és ikon. Bármilyen hihetetlen, de nekem a Norbi nagyon-nagyon sokat adott emberileg, erkölcsileg, rengeteg mindenre megtanított. És lezárul egy korszak, bár megígérte, hogy a táborokban fog órát tartani, de akkor is hiányozni fog.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!