Fotó: police.hu

Kegyetlenül megöltek egy idős házaspárt Hódmezővásárhelyen

Brutális gyilkosság áldozata lett egy idős házaspár Hódmezővásárhelyen: a saját lányuk és annak élettársa végzett velük.

Harkai István, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vezetője a sajtótájékoztatóján elmondta: pénteken hajnalban, öt óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés arról, hogy Hódmezővásárhelyen a Gregus Máté utca egyik családi házában tűz ütött ki.

A bejelentő hölgy meglehetősen higgadtan és nyugodtan közölte a hírt, ahogy azt is, hogy a házban bent vannak a szülei. A meghallgatásokkor a hölgy és az élettársa ellentmondásokba keveredett, ezért gyanúsak lettek.

A megalapozott gyanú szerint az áldozatokkal lányuk és annak élettársa végzett még a tűzesetet megelőzően. Őket a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták.

Rádi Norbert, megyei bűnügyi rendőrkapitány-helyettes a sajtótájékoztatón elmondta: a házaspár lányának élettársa beismerő vallomást tett. Mindkettőjüket több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és szombaton kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!