Fotó: 24.hu

Titokzatos tanú: hátborzongató dolog történhetett VV Fanni holttestével

Nincs vége a találgatásoknak Novozánszki Fanni feltételezett halála, holttestének holléte kapcsán. Most egy újabb, sokkoló teória látott napvilágra a test kapcsán, melyről a család ügyvédje beszélt.

A novemberben eltűnt Fannit a gyanú szerint megölték, a holttestére viszont a mai napig nem bukkantak rá. Nemrég a Fertő-tónál találtak egy női holttestet, mely az első hírek szerint a fiatal magyar lányé is lehetett, de végül kiderült, hogy nem az ő maradványaira bukkantak.

Most dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje a Blikknek mesélt egy titokzatos tanúról, aki azzal kereste meg, hogy tudja, mi történt a lány testével.

A nő az ügyvédnek elmondta, szerinte kivitték a maradványokat egy Veszprém közeli erdőbe, hogy ott majd a vaddisznók eltüntetik azt.

„– Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét.”

– nyilatkozta dr. Lichy József a lapnak.

„– Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében. Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak”

– folytatta az ügyvéd a megrázó teóriát.

A cikk szerint a lány testét a rendőrök először a Veszprém környéki erdőkben keresték, ez azonban nem járt eredménnyel. Az ügy gyanúsítottja, B. László még előzetesben ül, és a napokban újabb három hónappal hosszabbították meg a „bent tartózkodását”.

A Blikk megkeresett a témában egy vadászati igazságügyi szakértőt, aki szerint a vaddisznók tényleg fel tudnak falni elhullott tetemeket, adott esetben embert is.

„Ha egy konda emberi testre bukkan, akkor azt teljes egészében megeszi, még a csontot is. Az sem kizárt, hogy a táplálékharc miatt szétszedik és széthordják a testrészeket az erdőben.”

Fotó: 24.hu