VV Fanni (fotó: RTL Klub)

VV Fanni-ügy: könyörgött B. László, hogy vallomást tehessen

A Novozánszki Fanni eltűnési ügyének egyetlen gyanúsítottja szerint a rendőrök nem kíváncsiak az ő nézőpontjára, volt védője szerint vicc, ami most, az előzetes meghosszabbításakor történt a bíróságon.

Minderről dr. Brodmann Péter, a gyanúsított B. László nagybátyja, korábbi védője beszélt a Blikknek.

Az ügyvéd annak kapcsán nyilatkozott a lapnak, hogy a bíróság a napokban meghosszabbította B. László előzetes letartóztatását.

„Egyetlen kérdést sem intéztek Lacihoz, miközben ez az ügy hemzseg a megválaszolatlan kérdésektől. Semmire sem voltak kíváncsiak, volt védencemnek szinte könyörögnie kellett, hogy vallomást tehessen. Azt is többször elmondta, hogy szeretné a rendőröknek megmutatni, hogy hol adta át az alélt állapotban lévő lányt két ismeretlen embernek. Talán annyit sikerült elérnie, hogy ezt a helyszíni szemlét megejtik valamikor”

– mondta Brodmann, viccnek nevezve az egészet, ami a bíróságon lejátszódott. Hozzátette, azt sem érti, hogy a család férfi tagjaitól levett DNS-mintát miért csak most kezdték el a laborban vizsgálni.

A tavaly novemberben eltűnt Novozánszki Fanni holttestét a mai napig nem találták meg. A Novozánszki-család ügyvédjéhez a minap egy hajmeresztő elmélet jutott el, miszerint akár vaddisznók elé is vethették a testet a Veszprém körüli erdőben.

VV Fanni (fotó: RTL Klub)