Otthonra talált a vak tacskó és elválaszthatatlan pitbull barátja

Mesébe illő fordulatot vett két menhelyi kutya élete Amerikában. Egy teljesen vak tacsit és cimboráját, az őt segítő pitbullt csak együtt akarták gazdihoz adni, mely nem ment könnyen, de most úgy fest, egyenesbe jött a két barát élete.

Az O.J. névre hallgató tacskó és Dozer, a pitbull azután került be a virginiai Richmond Animal Care menhelyre, miután gazdájuk hajléktalan lett – írta a 444.hu.

O.J. egyáltalán nem lát, Dozer viszont egy pillanatra sem hagyja magára. Segíti, védi vak barátját, együtt alszanak és esznek.

We are incredibly happy to share that OJ & Dozer were adopted together last night to a wonderful Richmond family! These…

Gepostet von Richmond Animal Care and Control am Samstag, 2. Juni 2018

A menhely ezért csak együtt akarta őket új gazdihoz adni. Egy jelentkező el is vitte a párost, de kiderült, hogy csak a pitbull kellett neki, ezért a tacsit leadta egy másik menhelyen.

Szerencsére mindkét kutya visszakerült végül a richmondi menhelyre, ahol ismét párosan kerestek nekik új otthont. A cikk szerint a két állatnak végül sikerült szerető gazdit találni: egy helyi család mindkettejüket magához vette.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!