Átúszta az elárasztott utcát egy fiatal Kecelen – videó

Átúszta az elárasztott utcát egy fiatal Kecelen – videó

Mesterien mutatta meg a Heti Napló munkatársa, L. Dézsi Zoltán, hogy milyen vállalhatatlan állapotban is van az utcájuk Kecelen egy-egy eső után. A fiatal fogta magát, és átúszta a 15 méteres pocsolyát, mely a hétvégén nőtt oda.

A sportriporteri múlttal is rendelkező tévés június 9-én, családi ebéd közben döntött úgy, hogy sajátos módszerrel mutatja meg, milyen szörnyű állapotban is van az utcájuk.

Kérvények írogatása helyett úszógatyára vetkőzött, úszósapkát húzott, és ugrott egy fejest/hasast a vízbe, majd derekasan le is úszta a távot:

Az ATV riportja szerint Zoltán akciója után dolgozni kezdett a keceli önkormányzat az utcában. Egyelőre csak a gödröket simították el, de ez is valami. A polgármester nem akart nyilatkozni a témában.

A csatorna információi szerint a városvezetés tud a problémáról, és folyamatosan próbálják karban tartani a hasonló állapotban lévő utakat Ez azonban nagyon nehezen megy, ugyanis a településnek nincs annyi pénze, amennyibe ez kerül. Egy utcának a zúzott kővel való lefedése 4-5 millió forint munkadíj nélkül.

Az átúszott úton dolgozó munkások azt mondták az ATV-nek: még évekbe is telhet, hogy szilárd burkolat kerülhessen Kecel összes utcájára.