Fotó: Facebook/Gábor Fekete

Vérlázító magyar suzukis csaló történetétől forr a Facebook

Két nap alatt közel 15 ezren osztották meg Gábor sorait, aki a szívére hallgatva, emberségből segített az 51-es főúton egy elkeseredett suzukis férfinak. Hamar kiderült, hogy vélhetően ordas nagy átverés áldozata lett, ráadásul gusztustalan háttérsztorival megtámogatva.

Gábor június 14-én dobta fel a Facebookra az alábbi posztot, melyet mostanáig tömegek osztottak meg, és közel 1000 hozzászólás is érkezett hozzá.

„A képen látható úriember autósoktól csal ki pénzt, benzint, amit sikerül…. Az út szélén kétségbe esettségre utaló jelekkel, két kézzel kapálózva int le autósokat. Mivel láttam, hogy mindenki elszáguld mellette megálltam, visszafordultam és adtam neki 5000.-Ft-ot.

A sztori: a halott apukája miatt menne a Mohácsi kórházba, de kritikus szintre csökkent az üzemanyag az autóban, így nem tudott tankolni. A szituáció életszerű, a fiatalkorú gyerek az autóban szintén elkeseredettnek tűnik, jól végzi a betanított szerepet. (Ez a mai napon 2018.06.14. történt az 51-es főúton Sükösd és Dusnok között)

A munkatársaimnak mutatom ma a képet, ők múlt héten adtak ugyanennek az „Úriembernek” 5 liter benzint a 61-es főúton Tamási és Iregszemcse között, aki akkor is éppen a halott édesapjához sietett.

Kedves „Uram”, nem tudom hogy szerencsétlen édesapád még köztünk van e, de biztosan nem lenne büszke a fiára.

Nem foglak feljelenteni, nem fogok ötezer forint miatt a rendőrségre járni. A rendszámod és az arcod is megvan.

Ez a poszt biztosan eljut a hatóságokhoz is, ha szeretnének megkeresnek…de kívánom, hogy holnap is állíts meg egy magas vérmérsékletű, jóhiszemű embert aki már ezt olvasta ezt a posztot…

Kérlek, osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy több embert ne tudjon megkárosítani ez a gerinctelen csaló.”

– áll a posztban.

Fotó: Facebook/Gábor Fekete