A seggrázós lányait spontán lebüntető anya reakciójától izzik a Facebook – videó

Lelkesen gyakorolta a twerkelést két spanyol lány, fenékriszálásukat pedig videón is dokumentálták. Nem számítottak viszont a hátulról megérkező anyukára, aki nem volt elveszve túlságosan gyermekei tudásától.

Aranyat érnek az olyan videók, amikor a csattanót a háttérből érkező szülő/barát/családtag szolgáltatja. Ezek közül is kivétel az, amit hétfőn osztott meg a Facebookon az Unilad, és már most 10 milliós nézettségnél jár.

A két lány beizzította a twerkizmokat, és irtózatos fenékrázásba kezdtek a szobában, gyakorlási céllal. Nyilván szerették volna tökéletesíteni az ismerkedés ezen kifinomult és méltóságteljes eszközét, ezért folyt a tréning. Az anyukájuk azonban a néhány másodperces videó szerint nem nagy híve az ilyesfajta “táncnak”, és ezt egy fél gondolatnyi idő alatt lányai tudtára is adja:

Spanish Mum Walks In To Find Daughters Twerking

Spanish mum walks in to find daughters twerking and she was NOT impressed! Wait for it… 😳

Gepostet von UNILAD am Montag, 2. Juli 2018

A videóhoz közel 40 ezer komment érkezett. Rengetegen helyeslik az anya szituációkezelését, de azok is hallatják a hangukat, akik szerint ez a fajta nevelés nem elfogadható, sőt, egyenesen bűncselekmény.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!