Nézők közé lökött egy bevadult elefánt egy másikat a cirkuszban, videón a jelenet

Nézők közé lökött egy bevadult elefánt egy másikat a cirkuszban, videón a jelenet

Borzalmas fordulatot vett egy cirkuszi előadás Németországban, mikor produkció közben az egyik elefánt megvadult, és rátámadt a társára. A pórul járt ormányos a nézők közé zuhant.

A jelenet Osnanbrückben játszódott le a Bors cikke szerint, ás a Circus Krone előadását történt.

A videón látszik, hogy éppen megy a mutatvány, az elefántok hátán női előadók ülnek. Egyszer csak az egyik állat bedühödve a másiknak ront, egyenesen a közönség közé lökve azt:

https://www.youtube.com/watch?v=tHvLgvEXDv0

A balesetben sajtóhírek szerint nem sérült meg senki. A PETA állatvédő szervezet szerint azért történhetett mindez, mert különböző területekről és családokból származó elefántokat válogattak össze a darabhoz, akik nem jöttek ki jól egymással.

Nemrég Oroszországban egy medvés cirkuszi mutatvány sült el balul. Az állat a darab közben idomárjára támadt, és a rámért ütések hatására sem visszakozott:

Kínában is volt brutális cirkuszi baleset. Amint arról korábban beszámoltunk, a teltházas előadáson egy tigris vadult meg, és vonszolta végig idomárját a ketrecen:

Az ilyen horrort egyébként könnyedén ki lehetne küszöbölni: nem kellene erőltetni az állatok cirkuszi szerepeltetését. Reméljük, egyszer eljut idáig az emberi civilizáció.