Helyszínelnek Inárcson a rendőrök (fotó: police.hu)

Volt rendőr szúrta halálra a háromgyermekes ügyintéző anyát Inárcson

Megdöbbentő részletek derültek ki a szerdai inárcsi késelésről, melynek során egy férfi úgy megszúrt egy intézkedő nőt egy hivatalban, hogy az életét vesztette. A meggyilkolt asszony lánya szívszorító sorokkal emlékezik édesanyjára.

Amint arról korábban hírt adtunk, 2018. július 11-én a reggeli órákban, a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját, ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Blikk csütörtökön arról írt, hogy a késelő férfi egy 61 éves volt rendőr, Cs. Attila hónapok óta feszültségben élt adósságai miatt.

„Attila régen rendőrként dolgozott, aztán a feleségével külföldre mentek, két éve jöttek vissza. Az asszonynak az előző kapcsolatából volt már egy gyereke, Attilától pedig három. A legkisebb, egy kislány, csak tolókocsival tud közlekedni. Nagyon szeretik és óvják. Az utóbbi időben Attilán látszott, hogy nagyon ideges. Úgy tudom, egy hipermarketben dolgozott biztonsági őrként. Fizetése azonban nem fedezte a kiadásaikat, plusz még a korábban felhalmozott adósságokat. Az is nyílt titok volt, hogy a házukat árverezik.”

– nyilatkozta a lapnak egy utcabeli.

A cikkből kiderült az is, hogy az elhunyt nő, V.-T. Andrea a helyi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársa, három gyermek édesanyja volt. A cikk szerint Andra gyilkosa ügyéért is a végsőkig harcolt. A lap úgy tudja, a férfi többször nyakon szúrta Andreát, melynek következtében elvérzett.

Lánya a Facebookon búcsúzott tőle megható posztban:

„Édesanyámnak nem volt lehetetlen! Soha nem lesz még egy olyan erős nő, mint az én édesanyám! Mert édesanyám szerette az angyalokat és remélem, most ő is velük van! De édesanyám félt! Mert bántották verbálisan. És édesanyám így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel, hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe.”

– idézte a Blikk a lány sorait.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást az ügyben. Cs. Attilát elfogták. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a férfi nem hirtelen felindulásból, hanem előre kitervelten követte el a gyilkosságot, a lap szerint életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat.

Helyszínelnek Inárcson a rendőrök (fotó: police.hu)