Kegyetlenül kiszúrt a tolószékes kisfiúval egy autós, tömegek osztják a fotót

Kegyetlenül kiszúrt a tolószékes kisfiúval egy autós, tömegek osztják a fotót

A bunkó parkolás iskolapéldáját mutatta be egy terepjárós, akit nem hatott meg különösen a mozgáskorlátozott parkolót jelző felfestés. Hogy ez miért gond, egy szívszorító fotó mutatja meg.

A képet július 15-én töltötte fel egy magyar Facebook-felhasználó, két nap alatt pedig már 22 ezren osztották meg.

„E fotót azért tettem fel, mert sajnos vannak, akiknek meg kell magyarázni, hogy a mozgássérült parkolók miért olyan szélesek és azok a csíkok miért is vannak. Pontosa azért,hogy az ilyen sérültek is be tudjanak szállni. Fekete gépkocsis /jobbra/ remélem megértetted.”

– áll a fotó mellett, melyen jól látszik, hogy a gyerek azért nem tud beszállni a kocsiba, mert nincs helye a szabálytalanul lerakott jármű miatt:

Fotó: Reddit

A kép egyébként nem Magyarországon készült, hanem nagy valószínűséggel az USA-ban. Először június 4-én a Redditen osztották meg, ahol szintén hatalmas karriert futott be, majd pedig a Twitteren is száguldani kezdett a fotó.

https://twitter.com/CAN__BC/status/1017077402474668032

A kommentelők pedig nem kímélték a fekete autó gazdáját. Sokan remélték, hogy a kocsit elvontattatták, mások szerint némi károkozás is helyénvaló lett volna ilyen alja parkolásért.