Fotó: Rúzsa Magdi

“Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!” – a Facebookon akadt ki Rúzsa Magdi

Igencsak felhúzta magát néhány, róla született újságcikk miatt Rúzsa Magdi, aki egy dühös, futótűzként terjedő Facebook-posztban öntött tiszta vizet a pohárba.

Rúzsa Magdiról a napokban több lap is cikket közölt, miszerint nem fotózkodott a rajongókkal az EFOTT-on, nem adott interjút sem, és olyan extra kívánságai voltak, mint a bio szendvicstálak, a csendes öltöző, ráadásul rendkívül gyorsan távozott a fellépés után egy lesötétített kisbuszban. Azt is “tudni vélték” a bulvárlapok, hogy világsztárként vigyáztak rá, és a fesztiválra 18 fős stábbal érkezett.

Rúzsa Magdi e cikkek kapcsán fogott bele egy terjedelmes válasz megírásába, melyet 22 óra alatt már 25 ezren kedveltek. Soraiban részletesen válaszol a szemére vetett dolgokra, egyúttal “extra igényeit” is megmagyarázza:

“Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!

Felháborítónak találom a hazugságokat, amiket írkálgatnak rólam bizonyos újságok! Nem szoktam felvenni a kesztyűt, de most betelt a pohár.

1. Tíz éve ugyanezzel a busszal járom az országot! (ó és belátni rajta), sokszor amikor öltözőm sincs ebben próbálom lebűvészkedni magamról a fellépőruhát, úgy hogy ne lásson mindenki.

2. Csak 2 db. interjút adtam pont az EFOTT-on! Élőben jelentkeztünk be a Music chanellel és segítettem a Bátor Tábornak egy videó üzenettel.

3. Semmilyen sztárallűröm nincs. Minden koncertre szendvicset kérek a stábnak, meg salátát (NEM BIO) vagy rizses húst a zenekarnak és nekem.

4. Nincs is biztonsági emberem, olyannyira vagyok “ világsztárként védve” !!!! Tessék körülnézni másik magyar zenekaroknál, ahol a backstageben is (amit őrök védenek) ott áll az őr az ajtajuk előtt.

5. A fellépőruháim nagy részét MAGYAR TERVZŐK készítik, vagy tehetséges varrónők az ötleteim alapján.
( Isten áldja a kezüket!)

6. Nincs fodrászom vagy sminkesem sem a koncerteken, megnézhetőek a werk videóim abban aztán látszik az igazság.

7. Nem iszom egy korty alkoholt sem a koncertek alatt és nem vagyok betépve sem ( lehet ez a baj????).

Nem villantok, mert minden ruhám alatt ott a fekete kis rövidnadrágom.

8. Csak munkám van, nagyon-nagyon sok, abban, hogy szórakoztatni tudjam a közönségem, hogy adni tudjak valamit. Igenis jó a kapcsolatom a közönségemmel, szeretve vannak és én szeretve vagyok!

9. LÁTOM VAN AKINEK EZ NAGYON FÁJ!!!

10. Pont az az ember vagyok aki voltam, csak van néhány érdekesebb ruhám a színpadon. Mert ez is a műsor része, ezzel is adok egy kis pluszt a közönségemnek.

11. Szinte nem győzöm visszaadni azt, amit a sorstól kaptam és kapok, mert hiszek a “jó tett helyében jót várj”– ban. Saját alapítványom van, a Gábriel Angyalház Alapítvány mellyel hátrányos helyzetű tehetségeket támogatunk.

Szívügyem segíteni az Út a mosolyért alapítványt ( autizmussal élőket támogatnak), és a Bátor Tábort, és még sorolhatnám… Persze ezeket sosem láttam egy címlapon sem, pedig ezt is 12 éve csinálom.

Kedves közönségem! Ez a levél nem is nektek szól, hisz ti ismertek jól. Köszönöm, hogy vagytok nekem!”

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!