A győztes magyarr csapat (fotó: Facebook/Britain's Got Talent)

“Szinte felfoghatatlan” – megszólaltak a magyarok, akik megnyerték a Britain’s Got Talent világversenyét

2013 után másodszor is sikerült megnyernie a Britain’s Got Talent tehetségkutatót a magyar Attraction Black Light Theatre-nek: a látványszínház ráadásul ezúttal a műsor világversenyén harcolta ki az elsőséget.

A magyar csapat 21 produkciót utasított maga mögé a világkupán, melyen az elmúlt 12 év versenyzői vettek részt – írta a 24.hu. A finálét ezzel a produkcióval húzta be a társulat:

A 24.hu-nak sikerült egy interjú erejéig elkapni a világverő magyar társulás vezetőjét, Szűcs Zoltánt.

“Nagyon boldogok voltunk és természetesen még most is azok vagyunk. Szinte felfoghatatlan érzés, kicsit megint azt érezzük, amit akkor, 2013-ban éreztünk.”

– nyilatkozta Szűcs.

“Az Egyesült Államokban tudtuk meg a jó hírt. Mostanában is rengeteget dolgozunk külföldön. Nem rég értünk vissza Kínából, ahol egy 4 hónapos projekten dolgoztunk azzal az Oscar-díjas kínai rendezővel, aki például a pekingi nyári olimpia megnyitóját is jegyzi.”

– tette hozzá. Hozzátette: folyamatosan járják a világot, márciusban Mexikóban léptek fel, ahol minden este teltházuk volt, aztán Madridot hódították meg.

“A kínai újévi előadás 1,3 milliárdos nézettsége után az ország több más városában is jártunk, ráadásul Kína második legnagyobb ünnepén is mi voltunk az egyetlen nemzetközi sztárvendég. Itt több mint 7000 ember nézett meg minket élőben.”

Szűcs szerint sikerük kulcsa az lehet, hogy valami teljesen mást tudnak mutatni.

“Mindig azt mondom, hogy a művészet szubjektív dolog, de van egy pont, egy szint, ahol már objektívvé válik és szerintem az Attraction pont ezen a szinten mozog. Árnyékokkal dolgozunk, amik csak két dimenzióban mozognak. Nagyon nehéz érzelmeket átadni így, de mi megtaláltuk a módját.”

Szűcs Zoltán elmondta, ilyen versenyen valószínűleg már nem indulnak, hiszen a Britain’s Got Talentnél nincs nagyobb tehetségkutató. Reméli, hogy végre a magyar közönségnek is megmutathatják majd a THE BOX című, 80 perces előadásukat, mellyel ősszel egy 35 állomásos kínai turnét nyomnak.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!