Fotó: Instagram/Vajda Vivien

Megszólalt a magyar lány, akitől elájult az America’s Got Talent zsűrije

Elsőre hitetlenül nézték, végül keresték a szavakat az America’s Got Talent zsűrijének tagjai, miután Vajda Vivien sokszoros világbajnok ugrókötelező megmutatta tudását a tehetségkutatóban. Vivien most arról mesélt, hogyan kezde el a sportot, és azt is elárulta, hogy mi kell ahhoz, hogy csodák történjenek.

Csütörtökön adtunk hírt arról, hogy hurrikánként tarolta le az America’s Got Talent amerikai tehetségkutató műsor zsűrijét és közönségét a szombathelyi származású, jelenleg az USA-ban tanuló Vajda Vivien.

Vajda Vivient az óriási népszerűségre szert tevő produkciója után a 24.hu faggatta. Vivi a lapnak elmondta, 10 éves volt, mikor látott egy ugróköteles bemutatót egy bevásárlóközpontban, ami nagyon megtetszett neki. Előtte korcsolyázott és szertornázott, de olyan városba költöztek, ahol nem volt állandó jég, ugrókötelezni kezdett, mivel az nagyon hasonlított a tornára, egyszerre akrobatikus és művészi.

Az első világversenyére 15 évesen került sort, akkor egy aranyat és egy ezüstöt nyert Angliában. Mostanra már 14 világbajnoki cimmel büszkélkedik, emellett két olimpián is részt vett meghívottként, a riói ötkarikás játékokon ő vihette a lángot. A világ szinte minden táján, Japántól, Kanadán és Európán át az USA-ig mindenhol versenyzett már, és bemutatót is tartott.

A 24 évesVivien már régóta Brazíliában él – édesanyja brazil -, de magyarnak vallja magát. Egyetemet végzett, 6 nyelven beszél, tolmácsolni jár a fellépései mellett, hátrányos helyzetű gyerekeknek segít és tanítja őket szabadidejében.

A 24.hu-nak azt mondta, a legjobban azt élvezi most, hogy a vizsgái befejezésével végre reggel és este is megnézhet egy-egy filmet, plusz minden nap elmehet futni három örökbe fogadott kutyájával a tengerpartra.

„Ha igazán keményen dolgozol azért, amit szeretsz, és ha megosztod ezt a szeretetet másokkal, csodák történhetnek”

– vallja Vivien, mi pedig elhisszük neki.

Fotó: Instagram/Vajda Vivien