Megőrülsz: most csendháborítás miatt osztották ki a magyar mentősöket – videó

Újabb panaszlevelet kapott az Országos Mentőszolgálat, mivel hangoskodva találtak életet menteni az egyik éjjel. A sorokat Kormos Anett humorista tolmácsolja, egyszerre nevetünk és sírunk rajtuk.

A mentők a Facebook-posztjuk szerint azután kapták a levelet, miután egy életveszélyes állapotban talált férfi ellátását végezték Budán. Sajnos azonban az életmentés miatt volt, aki nem tudott aludni, és ezt nem is átallotta a mentők orra alá dörgölni. Íme a levél, de javasoljuk, előtte kapaszkodj meg valamiben:

PANASZLEVÉL HÍVTA FEL A FIGYELMET BAJTÁRSAINK KIVÁLÓ SZAKMAISÁGÁRAÉletveszélyes állapotban talált férfi ellátását végezték a budai mentők, ami sikerre vezetett, stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget. Ilyen esetek naponta fordulnak elő az Országos Mentőszolgálat egységeinél, ám a bajtársak példa értékű szakmaisággal végzett munkájára ezúttal egy panasz hívta fel a figyelmet. A levelet ki más, mint Kormos Anett humorista-írónő tolmácsolja, akinek testvére maga is a szolgálatnál gyakorolja a mentő hivatást.A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk, bajtársainknak gratulálunk.#omsz70 #mentők

Gepostet von Országos Mentőszolgálat am Freitag, 3. August 2018

Kormos Anett már korábban is olvasott fel mentőknek írt panaszlevelet. Akkor az indokolatlan szirénázás miatt ragadott tollat/klaviatúrát valaki, és nemes egyszerűséggel keleti, neveletlen barbár állatoknak nevezte a mentőket:

Erre egyébként válaszlevél is érkezett, szintén Kormos Anett tolmácsolásában:

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!