Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Húsz rendőr vegzálta a kutyapártosokat Felcsúton, mert betömtek egy kátyút

Újabb rettenetes bűntény miatt szabadult rá a rendőrség a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistáira, akik ezúttal Felcsúton kátyúztak ingyen, bérmentve, jófejségből.

A Kutyapárt segítőit nemrég azért büntették meg közel 400 ezer forintra, mert Székesfehérváron színesre festettek egy össze-vissza repedezett járdát. Ez a négyszínfestés egyébként a védjegyük, ahogy az is, hogy általában megjelennek a rendőrök, ha ilyen akcióval hívják fel a figyelmet arra, hogy szétmállott az aszfalt.

Most Felcsúton akcióztak a viccpárt aktivistái. Azt találták ki, hogy betömnek néhány kátyút, ami nyilván nem az ő feladatuk lenne, hanem a kátyúk elhelyezkedésétől függően vagy az önkormányzaté, vagy pedig a Magyar Közúté.

Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Ki is vonultak szerdán, hogy mások helyett dolgozzanak, és hogy mi történt ezután, azt a Facebookon mesélték el:

„Betömtünk 2 kátyút, ez még a kampánypénz pályázatunknak a hozadéka, hogy lett ilyen gép, ami képes erre. Megolvasztja az aszfaltot, szórunk mellé még cuccot, emulziót, és leúthengereljük. Csináltunk már sokat, csak az nem volt hír, gondolom, mert nem jöttek a rendőrök. Felcsúton viszont 5 kocsinyi jött, kb. 20-an. Amúgy nem volt nagy para, azt mondták, hogy általános igazoltatás – ugye ez az, ami nem létezik.”

Betomtunk egy katyut Felcsuton:)

Közzétette: Magyar Kétfarkú Kutya Párt – 2018. augusztus 8., szerda

Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Felcsúton egyébként időközi választás lesz augusztus 12-én, Kétfarkúék pedig a független jelölt mögé álltak be a kormánypártival szemben.

Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt