Az eltűnt lány (fotó: police.hu)

Augusztus 20-a óta nem találják ezt a 16 éves lányt

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Czitán Mária Kitti cserkeszőlői lakos eltűnése ügyében.

A rendőrség közleménye szerint a 16 éves fiatal lány augusztus 20-án délelőtti órákban lakásáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Czitán Mária Kitti körülbelül 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna színű és hátközépig érő, szeme színe barna, megjelenése ápolt. Eltűnésekor fekete színű hosszú farmernadrágot, fekete színű pólót, fekete színű 38-as méretű, varrott virágmintás cipőt viselt.

Az eltűnt lány (fotó: police.hu)

A rendőrség felhívását a Szolnok TV is megosztotta a Facebookon.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, látta vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!