Magdi anyus/Fodor Zsóka (Fotó: Sorozatwiki.hu/RTL Sajtóklub)

Dobj el mindent: Magdi anyus feltámad

Elismerte Fodor Zsóka, hogy visszatér a Barátok köztbe Magdi anyusként, ahonnan még kilenc éve írták ki, mikor a szappanopera univerzumában a halálba bucskázott nagytakarítás közben. De nem is akárhogy!

Kevés emlékezetesebb jelenet volt annál a Barátok köztben, mikor 2009-ben Magdi anyus takarítás közben legurult a lépcsőn. A kotnyeles takarítónő elvesztése sok szappanoperafogyasztót érzékenyen érintett, most viszont fellélegezhetnek azok, akik szerint Magdi anyus nélkül nem is igazi a Barátok közt. A szereplőt alakító Fodor Zsóka a Blikknek mesélt a visszatéréséről.

„Igen, most már elmondhatom, hogy valóban visszatérek. Be kell vallanom, hatalmas öröm ez számomra! Nagyon jó érzés, hogy újra a régi ismerősök között lehetek. Tényleg mindenki lelkesen fogadott, ennyit régen ölelkeztem, mint amikor megérkeztem. Mondtam is nekik rögtön, hogy kedveskéim, én kellettem ide!”

– idézte Fodor Zsókát a lap.

A nagy visszatérés dátuma azonban kérdéses. A Barátok közt epizódjai kábé két hónapra előre készülnek, így október előtt nagy valószínűséggel nem láthatjuk majd a képernyőn. A Blikk szerint elképzelhető, hogy az október 26-i jubileumi adásra időzíti az RTL Klub Magdi anyus megjelenését.

A lap azt is tudni véli, hogy Magdi anyus látomásként vagy szellemként jelenik majd meg a sorozatban.

Magdi anyus/Fodor Zsóka (Fotó: Sorozatwiki.hu/RTL Sajtóklub)