Mindent elmond a férfi mosolya, akinek a magyar rendőrök mentették meg az életét – fotó

Mindent elmond a férfi mosolya, akinek a magyar rendőrök mentették meg az életét – fotó

A gyulai rendőröknek köszönheti az életét az a férfi, akit a volán mögött, vezetés közben ért egy rosszullét. A férfi két hét kórház után felkereste segítőit, hogy személyesen köszönje meg nekik, hogy ma is lélegzik.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi még július 31-én 14 óra körül lett rosszul a Béke sugárúton. Autójával többször elhagyta a forgalmi sávját, és majdnem nekiütközött az előtte haladó autónak.

Ezt látta két gyulai rendőrjárőr, akik azonnal a férfi után indultak. Többszöri fény és hangjelzés után sikerült megállítani a kocsit. A rendőrök azonnal látták, hogy a jármű vezetője rosszul van.

A férfi nem volt teljesen az eszméleténél, izzadt és remegett. Mentőt hívtak hozzá, majd a segítség megérkezéséig itatták és hűtötték. A kórházban megállapították, hogy a betegség, amelynek első tünetei gyorsan és intenzíven jelentkeztek nála, az életét is veszélyezteti.

Két hét kórházi kezelés után hazamehetett és úgy gondolta, hogy levelet ír a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének és kéri, hogy személyesen mondhasson köszönetet az őt megmentő két rendőrnek.

Fotó: police.hu

A találkozás alkalmával a férfi elmondta, nagyon hálás a rendőrök figyelmességéért, szakszerű és emberséges intézkedéséért. Úgy gondolja, ha nem állítják meg időben balesetet okozott volna, a gyors orvosi segítség pedig megmentette az életét.