Fotó: police.hu

Egy tagbaszkadt kopasz megverte a kalauzt a szobi vonaton – fotók

Ütéssel reagált egy férfi, miután érvénytelen jegye miatt megbüntette a kalauz a Budapest-Szob vonalon. A rendőrség közreadta a képét, még keresik, ha felismered, szólj nekik.

A rendőrség szeptember 6-án közölt felhívása szerint az eset még május 20-án reggel történt, azóta viszont a jelek szerint nem sikerült nyomára akadni a férfinak.

Egy Budapest és Szob között közlekedő személyvonaton a jegyellenőr egy férfi menetjegyét ellenőrizte, amelynek során az utast pótdíjfizetésre szólította fel a menetjegy érvénytelensége okán.

A férfi erre nem volt hajlandó, majd az ellenőrt egy alkalommal megütötte, továbbá a Dunakeszi-Gyártelep megállóhelynél leszállva, a peronról ismét bántalmazta a sértettet.

A keresett személy körülbelül 190 cm magas, kopasz, erős testalkatú, szemüveges, 30-40 év körüli életkorú férfi, akiről egy biztonsági kamera felvételt készített:

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!