Vasvári Vivien (fotó: Instagram/Vasvári Vivien)

Szörnyű hír jött Vasvári Vivien magzatáról

Nemrég derült ki, hogy alig második gyermeke születése után ismét várandós Vasvári Vivien. Most azonban szívszorító hír érkezett a magzatról, a luxusfeleség is alig tud beszélni róla.

Szeptember közepén derült ki, hogy harmadszor is babát vár Vasvári Vivien, ez pedig a Nyerő Páros forgatása alatt derült ki. Vivien, aki áprilisban hozta világra második gyermekét, Edwardot, egy terhességi teszttel ébresztette férjét, Fecsót. Mikor a férfi meglátta, mit is mutat neki Vivien, lett nagy öröm, és készültek a harmadik babára.

Most azoban megrázó hírről számolt be Vasvári Vivien a Story Magazinnak – írta a Blikk. E szerint Vivien elvesztette a kicsit, spontán vetélése volt.

„Elmondhatatlanul fáj. Tudom, hogy sokan átélték azt, amit én, de én most nagyon megtörtem. Az elmúlt hetekben adott interjúkban nem válaszoltam egy babával kapcsolatos kérdésre sem, mert amikor a műsorban kiderült, hogy terhes vagyok, valójában már nem voltam az. Most azonban már tudok róla beszélni, igaz, csak fájó szívvel, sírva”

– idézte a lap Vivient.

https://www.instagram.com/p/BogIrHIF-9t/?hl=hu&taken-by=vasvarivivien

„Rettenetesen féltem, és tartottam attól, hogy a baba nem marad meg. Valamiért ezt éreztem. Az orvos azzal nyugtatott, hogy minden rendben, a kis szíve normálisan ver. […] Aztán eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem! […] Amikor elkezdődött az ultrahangos vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha! Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben”

– árulta el Vasvári Vivien, aki a cikk szerint családjából merít erőt ezekben a napokban.

Vasvári Vivien (fotó: Instagram/Vasvári Vivien)