Fotó: ingatlan.com

Eladó egy vár Fóton, ágyúkat és patakot is kapsz hozzá – fotók

Ha gyerekkori álmodat váltanád valóra azzal, hogy egy full extrás családi ház helyett egy középkori erődben éled a mindennapjaidat, itt a vissza nem térő lehetőség. Fóton eladó egy extravagáns, komfortos vár, bónuszként ágyúkat is kapsz.

A ritkaságszámba menő ingatlanhirdetést az Urbanista találta meg az Otthontérképen. A hirdetés szövege szerint a frissen felújított, 222 négyzetméteres, vár alakú épület földszintjén cserépkályhás nappali fogad, amihez eltolva kapcsolódik a vidéki stílusú konyha, 16 személyre bővíthető étkezővel.

Fotó: ingatlan.com

A fedett, kertkapcsolatos teraszra az étkezőből és a nappaliból is ki lehet jutni. A színes, bohókás vendégfürdőben zuhany és wc is található.

Fotó: ingatlan.com

Fotó: ingatlan.com

A földszinten még két hálószoba és egy közösségi helység is helyet kapott, a légkondis emeleten pedig két nagy, teraszos hálószoba vár olyan vizesblokkal, hogy a fal adja a másikat.

Fotó: ingatlan.com

Ráadásként egy parkosított kert, egy park és egy pár ágyú is jár a házhoz, ami autóval negyed órára van a Városligettől. Cserébe le kell tenned 150 millió forintot, de ez ilyen, a privát vár nem olcsó.

Fotó: ingatlan.com

Fotó: Otthontérkép

További fotókat az Ingatlan.com hirdetésében találsz.

Fotó: ingatlan.com