Képünk illusztráció

Rosszul lett egy rákos kislány a McDonald’s-ban, kifizettették a neki adott vizet

Kemoterápia után vitte be kislányát egy anyuka a Mekibe Angliában, hogy jobbá tegye a napját a szörnyű kezelést követően. A gyermek a gyorsétteremben rosszul lett, a dolgozók pedig megmutatták, hogyan kell hányingerkeltően szívtlelennek lenni.

A Blikk szerint a hét esztendős Lola január óta küzd a rákkal. Az eltelt hónapok során ritkaságszámba ment, mikor megéhezett. Most, a kemó után valahogy mégis megjött az étvágya, szólt is anyukájának, aki szinte repesett örömében, hogy kislánya enni akar.

Bementek egy Mekibe, ahol viszont a gyermek rosszul lett, hányni kezdett. Hogy jobban legyen, vizet hoztak neki az üzlet dolgozói. Majd pedig szépen kiszámlázták azt a gyermek édesanyjának.

Az anyukát rettenetesen felháborította a szívtelen cselekedet, számon is kérte azt a személyzeten. Ők azt mondták, hogy a menedzser utasítására fizettették ki a vizet.

A nő beszélni akart a menedzserrel, de miután 40 percig hiába várt rá. Eközben a sorban állók tudomást szereztek a történetéről, többen fel is ajánlották, hogy kifizetik helyette a vizet.

A cikk szerint a gyorsétteremlánc azt nyilatkozta: céljuk, hogy a vendégek jól érezzék magukat és érezzék, hogy megbecsülik őket. Nagyon sajnálják a történteket, szeretnék megbeszélni a felháborodott és csalódott anyával a történteket.

Képünk illusztráció