Részlet a videóból

Száguldozós, agyament előzést videóztak Győrben

Egymást érik a magyar utakon a tragikus balesetek, de ennek ellenére rendszeresen látni olyan manővereket, melyből leginkább az süt, hogy a sofőrnek sem a maga, sem a más élete nem számít. Ilyet videóztak most Győrben, számold, mennyi szabálytalanság fért bele néhány másodpercbe.

A videót kedd délelőtt a Győrben Közlekedünk Facebook-csoportban osztották meg.

“Remélem, az Opel vezetője látja ezt a posztot! A nyilvánosság előtt szeretnék tőle elnézést kérni, amiért a >>lassú<< haladásommal (gps szerint hajszál pontosan 50 Km/óra) egyszerre 4 szabálytalanságra kényszerítettem! Ígérem, ha legközelebb meglátom mögöttem, azaz alantas pozícióban, legalább 100-ra gyorsítok, csak hogy megfeleljek az ő elvárásainak (addig ne vegyen levegőt).”

– írta a videó készítője, aki mondhatni joggal akadt ki azon, amit felvett:

AUTÓS477

Tibi küldte:"Remélem az opel vezetője látja ezt a posztot! A nyilvánosság előtt szeretnék tőle elnézést kérni, amiért a >>lassú<< haladásommal (gps szerint hajszál pontosan 50 Km/óra) egyszerre 4 szabálytalanságra kényszerítettem! Ígérem, ha legközelebb meglátom mögöttem, azaz alantas pozícióban, legalább 100-ra gyorsítok, csak hogy megfeleljek az ő elvárásainak (addig ne vegyen levegőt). Lássuk, mire is kényszerült szegény miattam: 1. a megengedett sebesség jelentős túllépésére, 2. pirosba hajtás, 3. útburkolati jelek figyelmen kívül hagyása, kötelező haladási irány megsértése, 4. a forgalom rendjének megzavarása. Nem >>köcsögaudisköcsögbéjemwés<<, csak egy mezei opeles, aki szeretne a német márkával felzárkózni!"

Gepostet von Győrben közlekedünk am Sonntag, 7. Oktober 2018

“Lássuk, mire is kényszerült szegény miattam: 1. a megengedett sebesség jelentős túllépésére, 2. pirosba hajtás, 3. útburkolati jelek figyelmen kívül hagyása, kötelező haladási irány megsértése, 4. a forgalom rendjének megzavarása. Nem >>köcsögaudisköcsögbéjemwés<<, csak egy mezei opeles, aki szeretne a német márkával felzárkózni!”

– írta a felvételt készítő. Való igaz, életveszélyes vezetéshez nem kellenek a presztizsvasak, ha valaki hülye, egy rohadó Moszkvicsban is az lesz, maximum kicsit lassabban megy.

Itt sem épp luxusgéppel verették:

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!