Megerőszkakolt ceglédi kislány: ők lehetnek a lehetséges elkövetők

Megerőszkakolt ceglédi kislány: ők lehetnek a lehetséges elkövetők

Még mindig kórházban van az a 4 éves ceglédi kislány, akit a gyanú szerint a napokban megerőszakoltak egy ceglédi munkásszállón. A rendőrség három embert tart nyilván lehetséges elkövetőként, egyiküket már többszöri hazugságvizsgálatnak is alávetették.

Mint ismert, október 6-án a gyanú szerint megerőszakoltak egy négy éves kislányt, aki családjával egy ceglédi munkásszállón élt. A család korábban úgy nyilatkozott, kizárt, hogy erőszak történhetett, a gyermekre ráesett egy féltonnás súly, az törte el a combcsontját, és attól vérzett a nemi szerve. Hogy az ütés ilyen sérülést okozott volna, azt korábban szakorvosok is vitatták, plusz a rendőrség kapásból szexuális erőszak gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Most a 24.hu arról ír, a kislány továbbra is kórházban, anyukája a nap 24 órájában vele van. A gyermek kistestvérét kiemelték a családból. A lány combját megműtötték, a bokája még dagadt, de már jobban van – nyilatkozta a lapnak a Romániából áttelepült, csángó származású apa.

A 24.hu szerint a rendőrség célkeresztjében továbbra is három ember áll mint lehetséges elkövető. Mint írták, a kislány édesapján, a nagypapáján és a nagybátyján kívül ugyanis senki mástól nem vettek DNS– mintát a szörnyű eset óta, az édesanya testvérét négyszer is alávetették hazugságvizsgálatnak. A cikk szerint a rendőrök lefoglalták a család kocsiját.

A lapnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csupán annyit nyilatkozott: továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomozunk szexuális erőszak gyanúja miatt.