Schobert Norbi nagyon kiakadt: „Mélységesen szégyelljétek magatokat!”

Schobert Norbi nagyon kiakadt: „Mélységesen szégyelljétek magatokat!”

Az elmúlt hetekben több gasztroblogger és nagyobb újság is „megtalálta” Benke Laci bácsit, és kemény szavakkal illették a tévés mesterszakács főzőtudományát.

Schobert Norbi szerint egyenesen emiatt került kórházba az öreg, akinek most védelmére kelt, és keményen kiosztott mindenkit a közösségi oldalán:

Büszkék lehettek! Kórházba juttattátok Laci Bácsit! (az első képem Róla, ahol nem mosolyog)

Az elmúlt hetekben a csodás internetes publikációk, a divatos gasztrobloggerek aljasan összevágott videókkal és ocsmány, becsmérlő kritikákkal támadták a házias, egyszerű, vidám főzés Atyját, a szakács Világbajnokot a Teletál és az update1.hu ízeinek szakmai vezetőjét. Köpködték, hogy ketchupot ad az olasz tésztához, de kivágták, hogy friss paradicsommal csinálta és a végén az egyszerű, szegényebb embereknek javasolta a szidott hozzávalót.
Köpködték a C-vitaminos desszert miatt, de kivágták, amikor előtte elmondja, hogy a vitamint be nem venni akaró gyerekeknek így kell belecsempészni a sütibe…

Az írott szónak súlya van. Heteken át olvastuk, hogy a magyar csapat győzni megy a Bocuse D’Orra, aztán negyedik lett, és olvashattuk újra, mekkora siker ez! Simán bárki másról megírták volna: „Pofára esett a magyar csapat, dobogóra se kerültünk!” Hála Isten nem így publikáltak, ezúton is gratulálok! Ilyen, amikor ki van adva valakire, hogy mindenképp seggnyalás, vagy mindenképp kilövési engedély.
Miért kellett ezt a jószívű, idős Nagymestert a rosszullétbe kergetni?

Kinek a rejtett piaci érdeke ez? Legközelebb Gálvölgyiről is megírjátok, hogy ciki volt az életműve, mert a standup Dumaszínház az igényes humor mostanában? Vannak generációk és van múlt, amit tisztelni kell! Ti is lesztek öregek, és lehet nem fogtok akkora életművet letenni, mint Benke László, aki az egyszerű, esetleg szegény embereknek segít. Benne Apáink, Nagyapáink főztjét érezzük, amíg lehet. Őket is a sírba gyaláznátok a kis ételükkel az ünnepi asztalnál, hogy nem konfitált, bio kacsamellet adott vegán spenóttal? Esetleg mert csak bolti sonkára tellett????
Mélységesen szégyelljétek magatokat! Én megvetlek titeket. Emlékeztek Albert Györgyire? Sírba rugdosta a bulvár, aztán ajvékolva síratta. Undorító. Mi elmentünk Laci Bácsihoz, imádkozunk érte, hogy álljon talpra és főzzön még nekünk!

Kérem Ti is fejezzétek ki az együttérzést és a szeretetet egy lájkkal, és megosztással! Láthassa az Öreg, hogy mennyien vagytok!

Fördős Zé! Tanulj meg főzni! Részemről csak egy mondat: „Csakazértis Laci Bácsi!”
Norbi